[O1] Nr katalogowy części

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kieriestof
    Drive
    S_OCP Member
    • 2006
    • 47

EEE tam taka sytuacja moze się przydarzyć w każdym silniku z turbiną. Zdarza się to stosunkowo rzadko i prawie nigdy bez wczesniejszych objawów padania turbiny i zaniedbań właścicieli w tym temacie. Gazetke jutro kupie ale dziś na mojej wiosce wszystko zamkniete.
    Kieriestof
    ---------------------------
    Octavia radość sprawia
  • stefan86
    Ambiente
    • 2005
    • 119

Witam.

Mam pytanie - wszystkie silniki AKL są sobie równe? Potrzebuję kupić uszczelkę pod głowicę do Octavii 1.6, 74KW - właśnie AKL. Sprzedawca ma na sprzedaż taką uszczelkę, tylko że podpisał ją jako "Uszczelka pod głowicę do silnika AKL - do VW POLO CLASSIC 2000r. z silnikiem 1.6 AKL." Czemu nie wymienił pozostałych marek, modelów grupy VW? Czyżby AKL montowany w Polo jest inny niż w Octavii? Nr katalogowy tej sprzedawanej przez niego części to: 06B103383AE

Będzie to pasować do mojej Octavii 1.6, 74KW - AKL?

Proszę o szybką odpowiedź.

Komentarz

• Damianjg
      Rider
      • 2008
      • 621

Numer do Twojego silnika : 06B 103 383 H
      Taki sam numer ma Polo. Numer który podałeś n ie występuje w etce. Wiec pewnie sprzedawca ma zły numer.

Komentarz

• stefan86
        Ambiente
        • 2005
        • 119

Czyli wniosek z tego taki, że jednak AKL, AKL'owi równy W takim razie nie wiem co on na tej aukcji sprzedaje: http://www.allegro.pl/item855879491_...h_aur_apf.html skoro podaje kod jaki w etce nie istnieje..

Komentarz

• Damianjg
          Rider
          • 2008
          • 621

A idź sie spytaj w zwykłym sklepie Zobacz co powiedzą

Komentarz

Pracuję...